Olet kohta mukana

ILMOITTAUDU

Ilmoittautuminen aukeaa 18.3 klo 10:00 ja päättyy 9.8 klo 12:00. 

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-palvelussa. Suomisport on liikunnan ja urheilun oma digitaalinen palvelu, jonka käyttäjiä ovat liikkujat, urheiluseurat ja lajiliitot. Palvelu on Suomen Olympiakomitea ry:n tarjoama jäsenpalvelu sen jäsenliitoille ja liittojen alaisille seuroille. 

Jos sinulla ei ole vielä Suomisportia käytössä, luo helposti Sporttitili itsellesi osoitteessa www.suomisport.fi 

Riittää, että vain toisella joukkueen jäsenistä on Sporttitili ja hän hoitaa joukkueen ilmoittautumisen.  


OSALLISTUMISMAKSU

170€ / joukkue ja soolosarja 90€/hlö

Osanottomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisport-palvelussa verkkomaksuna. Osallistumismaksua ei voi maksaa liikuntaeduilla emmekä lähetä laskuja. 

LISÄTIEDOT

info@avantichallenge.fi / puh. 040 750 2011


OSALLISTUMISEHDOT

1) Yleiset ehdot

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta kilpailuun osallistuvia, vaan jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.

Tapahtumaan osallistuvien ja joukkueen nimet julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa.

Tapahtumassa kuvataan valokuva- ja videomateriaalia. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Valokuva- ja videomateriaalia ei saa myydä eteenpäin, mutta osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään (kuvaajan nimi mainittava).

Tapahtuman järjestäjä lähettää ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla osallistujia palvelevaa tietoa tapahtumasta ja sen yhteistyökumppaneista.

2) Ilmoittautumisen peruminen, muutokset ja siirrot

Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen. Osallistumismaksuja ei palauteta. 

Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää veloituksetta toiselle henkilölle/joukkueelle. Mahdollinen joukkueen nimen muutos pitää ilmoittaa etukäteen tapahtumanjärjestäjälle 20.8.2024 klo 12:00 mennessä info@avantichallenge.fi. Joukkueen sisällä kilpailijoita on mahdollista vaihtaa veloituksetta ja nimen muutos pitää ilmoittaa etukäteen tapahtumajärjestäjälle 22.8.2024 klo 12:00 mennessä info@avantichallenge.fi.

3) Tapahtuman peruuntuminen

A) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 11.8.2024 mennessä, palauttaa järjestäjä osallistumismaksun kokonaisuudessaan 10 € käsittelykulua lukuun ottamatta.

B) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 12.8.2024 tai myöhemmin, palauttaa järjestäjä 50 % osallistumismaksusta.

Osallistumisehdot päivitetty 14.3.2024