Olet kohta mukana

ILMOITTAUDU

Hupisarjaan (n. 4 h) - päättynyt 24.8. klo 12

Kilpasarjaan (n. 6 h) - päättynyt 24.8. klo 12


Tiedustele peruutuspaikkoja: 

info@avantichallenge.fi / puh. 040 750 2011


OSALLISTUMISEHDOT

1) Yleiset ehdot

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta kilpailuun osallistuvia, vaan jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.

Tapahtumaan osallistuvien ja joukkueen nimet julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa.

Tapahtumassa kuvataan valokuva- ja videomateriaalia. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Valokuva- ja videomateriaalia ei saa myydä eteenpäin, mutta osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään (kuvaajan nimi mainittava).

Tapahtuman järjestäjä lähettää ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla osallistujia palvelevaa tietoa tapahtumasta ja sen yhteistyökumppaneista.

2) Ilmoittautumisen peruminen, muutokset ja siirrot

Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää veloituksetta toiselle henkilölle/joukkueelle. Mahdollinen siirto pitää ilmoittaa etukäteen tapahtumanjärjestäjälle 25.8.2022 klo 12:00 mennessä info@avantichallenge.fi.

3) Tapahtuman peruuntuminen

A) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 10.8.2022 mennessä, palauttaa järjestäjä osallistumismaksun kokonaisuudessaan 10 € käsittelykulua lukuun ottamatta.

B) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 11.8.2022 tai myöhemmin, palauttaa järjestäjä 50 % osallistumismaksusta.

Osallistumisehdot päivitetty 3.5.2022